Podcast support

Een podcast is een mooie aanvulling op je online marketing, omdat het heel geschikt is om je expertise in te laten zien en het evergreen content is: een podcast kan iemand over jaren nog steeds terugvinden.

Wat houdt het in?

Podcasts zijn super waardevol voor je bedrijf. Met een podcast zet je jezelf gemakkelijk als expert neer doordat je uitgebreid over je expertise kan praten. Een ander voordeel van podcasts is dat het een lange termijn strategie is. Over 5 jaar kun je nog steeds klanten uit jouw podcast halen, in tegenstelling tot een social media post die snel vervliegt.

Als je kiest voor podcast management van EquInspire hoef jij alleen nog maar je podcast op te nemen en deze naar mij te sturen, verder zorg ik dat je podcast bewerkt wordt en online komt op alle podcastkanalen. Ik kan ook met je meedenken over hoe je je podcast het makkelijkste opneemt en je helpen bij het aanmaken van je podcast.

Jij stuurt mij de podcast

Wanneer jij een podcast wil maken hoef jij enkel de audio op te nemen. Tijdens de kennismaking spreken we af hoe je deze bij mij aanlevert

Ik edit de podcast

Ik bewerk je podcast, knip er stukken uit, optimaliseer het geluid en voeg indien nodig een intro en een outro toe

Ik publiceer de podcast

Ik upload je podcast en zorg dat deze beschikbaar wordt op alle veelgebruikte podcastplatformen. Je kunt de podcast dan zelf delen

Over mij

Mijn naam is Nienke, en als paardenliefhebber met een voorliefde voor online marketing is mijn doel met EquInspire om hippische ondernemers te helpen hun ideale klant te bereiken online. In Nederland zijn er nog veel ongezonde en onbegrepen paarden, en ik wil mijn steentje eraan bijdragen om de juiste professionals met de juiste paardeneigenaren in contact te brengen. Daarvoor moet jij als ondernemer in de paarden wel gevonden kunnen worden door je ideale klant, en daar wil ik je bij helpen.

Tarieven

Voor een podcast bewerken en publiceren hanteer ik mijn uurtarief van 40 euro per uur excl btw. Dit omdat de tijd die een aflevering mij kost afhankelijk is van de lengte van de aflevering en de gewenste hoeveelheid nabewerking.

Als ik een half uur of korter bezig ben zal er een tarief van 20 euro excl btw berekend worden. Dat is het starttarief voor een podcast.

Als je op vaste basis je podcast door mij wil laten bewerken kunnen we een prijsafspraak maken. Geef dit dan aan als je contact met mij opneemt.

Heb je nog vragen?