Aanbod

Ik kan je op verschillende manieren helpen met jouw online marketing. Zo kan ik je Instagram-account of het beheren van je podcast volledig van je overnemen, of we kunnen een sparsessie inplannen waarin ik met je meedenk hoe jij meer kunt bereiken voor jouw bedrijf met online marketing.

Instagram management

Ik neem het beheer van jouw zakelijke Instagram-account over, en zorg dat er op vaste basis posts online komen. Zo hoef jij je alleen bezig te houden met je klanten, en groei je ondertussen ook online zodat je meer mensen kan bereiken.

Podcast management

Lijkt het je leuk om een podcast voor je bedrijf te starten, maar weet je niet waar je moet beginnen en heb je er eigenlijk ook geen tijd voor? Ik kan het bewerken en publiceren van je podcast uit handen nemen, dan hoef jij enkel nog je podcast op te nemen en naar mij te sturen.

Sparsessie

Tijdens een sparsessie gaan we 45 minuten lang aan de slag met een specifieke hulpvraag die jij hebt over je online marketing. Ik denk met je mee over nieuwe stappen, maar ik kan je bijvoorbeeld ook helpen om een podcastaccount in te stellen of een YouTube-kanaal aan te maken.

Wil jij een ander deel van online marketing uitbesteden? Er zijn veel dingen waar ik je mee kan helpen (denk aan websites, nieuwsbrieven, video’s), dus je mag altijd het contactformulier invullen om te kijken of ik je kan helpen met dat waar je hulp bij nodig hebt.